Ήμουν έντεκα όταν πέθανα

imoun-11-otan-pethana

😉 «Κι αφού δε μου έμεινε ζωή, τώρα έχω μόνο την ιστορία της». Κάθε σκέψη, κάθε πρόταση του Πυθαγόρα κρύβει χίλιες άλλες σημασίες, τις οποίες σε βοηθά να ανακαλύψεις σε κάθε επόμενο κείμενό του. Ανυπομονούμε για τη βουτιά σε κάθε σελίδα του ξανά και ξανά!

🥳 Αυτό το υπέροχο εξώφυλλο ανήκει στο 2ο βιβλίο του Πυθαγόρα – @pythagorean_theoremm μας και επιτέλους έφτασε η ώρα να εκδοθεί στις 11/11, δηλαδή σήμερα, από τις @protypes_ekdoseis_pigi !

🧑‍🏫 Πριν από 10 μήνες περίπου έμαθα πως θα συμμετείχα στην επιμέλεια του κειμένου και πέρα από μεγάλη τιμή, ένιωσα φυσικά και μια τεράστια ευθύνη, καθώς δεν πρόκειται για ένα απλό μυθιστόρημα, αλλά για μια ιστορία αγάπης, φιλίας, ανατροφής, ενσυναίσθησης, σεβασμού, αποδοχής και αρκετών ακόμα θεμάτων, συναισθημάτων και αξιών που μεταφέρουν απλόχερα στον αναγνώστη.

Η αρχική ανάγνωσή του γινόταν γρήγορα και οφείλω να ομολογήσω πως πολλές φορές διάβαζα 3 και 4 ολόκληρα κεφάλαια και μετά γυρνούσα για να επιμεληθώ αργά-αργά, καθώς με συνέπαιρνε τόσο πολύ το νόημα, που ξεχνούσα να το δω απλώς ως κείμενο. Το ζούσα!

Ανυπομονούσα κάθε μέρα να έρθει η ώρα να συνεχίσω το διάβασμα και κάθε φορά που σταματούσα, φανταζόμουν κι έπλαθα εικόνες και διαλόγους για το τι μπορεί να γίνεται στη συνέχεια. Φυσικά διαψευδόμουν, μιας κι ερχόταν πάντα κάτι αναπάντεχο! 🤯

🙏 Ευχαριστώ πολύ ξανά και ξανά τον Πυθαγόρα για τη συντροφιά που μου κράτησε στο τέλος του ’22 και στους πρώτους μήνες του ’23, αφού μου χάρισε ένα από τα καλύτερα ταξίδια που έχω βιώσει ποτέ! Άλλωστε ένα ταξίδι δεν είναι ταξίδι, αν απλώς ταξιδεύεις και δεν το βιώνεις στο έπακρο!

📚 Το παραπάνω οπισθόφυλλο ήδη υπάρχει σε βίντεο στο προφίλ του συγγραφέα, όπως και στο youtube (μπορείτε να το δείτε παρακάτω) και κάνει μια αρχική παρουσίαση του βιβλίου, μέσα από όμορφα στιγμιότυπα της πρωταγωνίστριας και φυσικά αναγνωσμένο από τη φωνή του κοριτσιού, που σε κάνει -εκτός απ’ το να θες να τ’ ακούσεις ξανά και ξανά- να χτίζεις ήδη στο μυαλό σου τα βασικά στηρίγματα και θεμέλια του περιβάλλοντος του βιβλίου.

🤞 Εύχομαι το βιβλίο να αγαπηθεί από τους αναγνώστες όσο το αγάπησα εγώ κι ακόμα περισσότερο! Να προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα και να βάλει το κοινό να αναρωτηθεί και να σκεφτεί για πολλά θέματα της κοινωνίας μας!

Καλοτάξιδο! ❤️

Δημοσιεύτηκε από τον Κυρία, Κυρία! Να πω;

Ο ιστότοπος αυτός έχει δημιουργηθεί για εκπαιδευτικό περιεχόμενο, όπως φύλλα εργασιών, εκπαιδευτικά νέα, παρουσιάσεις βιβλίων και οτιδήποτε άλλο σχετικό! Καλή περιήγηση!

Απάντηση