«Κάν’ το να ακουστεί 2022» – ο μαθητικός διαγωνισμός τραγουδιού που δε θα ξέρετε τι να πρωτοψηφίσετε

kan-to-n-akoustei-2022

Ναι! Ακριβώς όπως το λέει ο τίτλος! Όποιος μεταφέρεται στο site για ψηφοφορία, αρχίζει να ακούει τα τραγούδια των συμμετεχόντων μαθητών και το ένα τραγούδι του αρέσει περισσότερο από το άλλο!

Τι διαγωνισμός είναι;

Πρόκειται για έναν ετήσιο μαθητικό διαγωνισμό τραγουδιού και ραδιοφωνικού μηνύματος. Μπορεί να λάβει συμμετοχή οποιοδήποτε σχολείο της Ελλάδας και της Κύπρου, κάνοντας αίτηση μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (το οποίο έχει περάσει για φέτος) και στη συνέχεια τα τραγούδια ανεβαίνουν όλα μαζί στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, όπου μπορεί ο καθένας να ψηφίσει όποιο τραγούδι θέλει, πατώντας στην καρδούλα που εμφανίζεται, αφού όμως το ακούσει πρώτα φυσικά.

Φέτος είναι το 7ο έτος του διαγωνισμού και το θέμα / σύνθημά του είναι «Ταξιδεύοντας», ενώ η αφίσα δείχνει δύο ταξιδιώτες να περπατούν, κρατώντας από ένα μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς.

Ο διαγωνισμός είναι φυσικά εγκεκριμένος από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και συνδιοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία European School Radio, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας.

Η περίοδος ψηφοφορίας των ακροατών είναι από σήμερα, 3 του Απρίλη, μέχρι τις 25 του ίδιου μήνα

Συμμετοχή έχουν λάβει αρκετά σχολεία από κάθε άκρη του χάρτη των δύο χωρών, με κάποιους νομούς να μην εμφανίζονται καθόλου, σε αντίθεση με κάποια σχολεία που τα βλέπουμε 2 και 3 φορές με διαφορετικό τραγούδι! Αξίζει να ρίξετε μια ματιά και πιστέψτε μας… ακούγοντας τις παιδικές φωνές, θα θέλετε να ξαναπατήσετε play από την αρχή σε κάθε τραγούδι που θα συναντήσετε!

Εδώ είναι ο ιστότοπος και εδώ ψηφίζετε. Καλή ακρόαση!

Δημοσιεύτηκε από τον Κυρία, Κυρία! Να πω;

Ο ιστότοπος αυτός έχει δημιουργηθεί για εκπαιδευτικό περιεχόμενο, όπως φύλλα εργασιών, εκπαιδευτικά νέα, παρουσιάσεις βιβλίων και οτιδήποτε άλλο σχετικό! Καλή περιήγηση!

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: