Α’ φάση – Ονόματα αναπληρωτών

Ονόματα αναπληρωτών α' φάση 2022

Παρουσίαση και ανάληψη υπηρεσίας: 05/09/2022 – 06/09/2022

Μπορεί να μην προλάβαμε να δημοσιεύσουμε την πρόσκληση φέτος, αλλά παρουσιάζουμε τώρα τα αποτελέσματα! Μετά από μεγάλη αναμονή -ως συνήθως- και μετά τα sms (για δεύτερη χρονιά!) που έλαβαν οι αναπληρωτές για την πρόσληψή τους, ανακοινώθηκαν τα ονόματα της α’ φάσης προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για φέτος και αυτά που παρατηρήσαμε (σχετικά με τον κλάδο των δασκάλων – ΠΕ70) είναι πως…

  • Το σύνολο των προσλήψεων για Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση γενικής αγωγής είναι 9.575, από τις οποίες τα ονόματα δασκάλων ΠΕ70 είναι 2.203 και αφορούν τη γενική εκπαίδευση.
  • Το σύνολο των προσλήψεων για Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ειδικής αγωγής είναι 8.688. Πιο αναλυτικά:
  • –> Τα ονόματα ΣΜΕΑΕ (Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης) είναι 1.088.
  • –> Όσον αφορά την παράλληλη στήριξη, συνολικά 7.600 εκπαιδευτικοί προσλήφθηκαν, από τους οποίους οι 4.731 είναι ΠΕ70 και πιο αναλυτικά οι 2.321 είναι εκπαιδευτικοί ΠΕ70 Πίνακα Β και οι 2.410 ΠΕ70 από επικουρικό πίνακα. Άρα συνολικά η α’ φάση περιείχε εκπαιδευτικούς 6.934 ΠΕ70 και ο πίνακας έφτασε μέχρι το 16.613. Το σύστημα δεν «έτρεξε» ακόμη προσλήψεις για τμήματα ΖΕΠ, ΔΥΕΠ (όπως κάθε χρόνο)!

Για αναζήτηση ονόματος, αφού «κατεβάσουμε» το παρακάτω αρχείο (πατώντας «λήψη») και το ανοίξουμε, πατάμε ταυτόχρονα ctrl και F (σε υπολογιστή) ή πατάμε τις τρεις τελίτσες και την επιλογή «Αναζήτηση» (σε κινητό/τάμπλετ). Στη συνέχεια, γράφουμε το όνομα που ψάχνουμε και προσευχόμαστε να το βρούμε 😛 ! Πηγαίνουμε τέρμα δεξιά στην ίδια σειρά του ονόματος και βλέπουμε την περιοχή τοποθέτησης.

Περιμένουμε οποιαδήποτε απορία στα σχόλια και ευχόμαστε καλή τοποθέτηση!

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

📚 Πηγή: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Δημοσιεύτηκε από τον Κυρία, Κυρία! Να πω;

Ο ιστότοπος αυτός έχει δημιουργηθεί για εκπαιδευτικό περιεχόμενο, όπως φύλλα εργασιών, εκπαιδευτικά νέα, παρουσιάσεις βιβλίων και οτιδήποτε άλλο σχετικό! Καλή περιήγηση!

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: