Περιβαλλοντικό quiz με στόχο την ενημέρωση

🌱

Διαγωνισμό με θέμα το περιβάλλον διοργανώνουν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο ΕΟΑΝ (Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης). Ο στόχος φυσικά δεν είναι άλλος πέρα από την ενημέρωση των συμμετεχόντων σε περιβαλλοντικά θέματα!

Το σύνθημά του είναι «Παίξε – Μάθε – Κέρδισε» και ήδη από χθες (11/09/2021), μέχρι τη λήξη της 85ης ΔΕΘ, δηλαδή την επόμενη Κυριακή (19/09/2021), μπορείτε να πάρετε μέρος!

Η διαδικασία είναι απλή: Πατάτε εδώ και στη σελίδα που ανοίγει, πατάτε «έναρξη» και έπειτα γράφετε το ονοματεπώνυμο και το mail σας. Στη συνέχεια, απαντάτε στις ερωτήσεις, αμέσως εμφανίζεται τικ αν απαντήσετε σωστά και αν τυχόν δδδεεεεν… (είμαστε σίγουροι πως δε θα έχετε λάθη!), ξαναπροσπαθείτε και μάλιστα μέχρι να απαντήσετε σε όλες ολόσωστα! Αλλιώς δεν παίρνετε μέρος στην κλήρωση!

Τι κλήρωση;;; Φυσικά υπάρχουν και έπαθλα: 5 ηλεκτρικά πατίνια και 5 ποδήλατα, δηλαδή ό,τι πιο οικολογικό για να μετακινείστε! Οι 10 τυχεροί που θα τα κερδίσουν, θα ανακοινωθούν εδώ στις 21/09/2021.

Καλή επιτυχία!

Πηγή: Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης

Δημοσιεύτηκε από τον Κυρία, Κυρία! Να πω;

Ο ιστότοπος αυτός έχει δημιουργηθεί για εκπαιδευτικό περιεχόμενο, όπως φύλλα εργασιών, εκπαιδευτικά νέα, παρουσιάσεις βιβλίων και οτιδήποτε άλλο σχετικό! Καλή περιήγηση!

Απάντηση