Υλικά για την τάξη μου (Γ’ Δημοτικού)

Τα υλικά που ζητούνται κάθε χρόνο από τους μαθητές είναι αρκετά και διαφέρουν ανάλογα τον/την εκπαιδευτικό και την τάξη. Άλλοι προτιμούν τα υλικά να είναι χρωματιστά (ειδικά στις μικρές τάξεις), άλλοι προτιμούν να έχουν πολλά, άλλοι λίγα και καλά, αν και ήδη το αναλυτικό πρόγραμμα και η ύλη ζητούν από μόνα τους πλήθος υλικών.

Σήμερα θα δούμε ένα πρότυπο υλικών για τη Γ’ τάξη, το οποίο έχει δημιουργηθεί σε συσνεργασία της υπεύθυνης εκπαιδευτικού της τάξης και των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων.

Δε θα δούμε αναλυτικά κάθε υλικό που ζητείται, καθώς λίγο-πολύ είναι ίδιες οι ανάγκες κάθε μαθητή/-τριας της Γ’ Δημοτικού. Εμείς απλώς σας δίνουμε μια γεύση από τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης τάξης και φυσικά ιδέες για τους εκπαιδευτικούς. Περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις και μην ξεχνάτε πως κανένα νέο υλικό δε γίνεται σύντομα παλιό, αν μάθουμε στους μαθητές να το προσέχουν!

Αρχείο από την εκπαιδευτικό της Γ’ Δημοτικού, Γιώτα Τσιάμη

Δημοσιεύτηκε από τον Κυρία, Κυρία! Να πω;

Ο ιστότοπος αυτός έχει δημιουργηθεί για εκπαιδευτικό περιεχόμενο, όπως φύλλα εργασιών, εκπαιδευτικά νέα, παρουσιάσεις βιβλίων και οτιδήποτε άλλο σχετικό! Καλή περιήγηση!

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: