Α’ φάση – Ονόματα αναπληρωτών

Παρουσίαση και ανάληψη υπηρεσίας: 01/09/2021 – 03/09/2021

Μετά από πολύωρη αναμονή και μετά τα sms που έλαβαν οι αναπληρωτές για την πρόσληψή τους (πρώτη φορά φέτος!), ανακοινώθηκαν τα ονόματα της α’ φάσης προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για φέτος και αυτά που παρατηρήσαμε (σχετικά με τον κλάδο των δασκάλων – ΠΕ70) είναι πως…

  • Το σύνολο των προσλήψεων για Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση γενικής αγωγής είναι 8.124, από τις οποίες τα ονόματα δασκάλων ΠΕ70 είναι 2.247 και αφορούν τη γενική εκπαίδευση.
  • Το σύνολο των προσλήψεων για Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ειδικής αγωγής είναι 6.699. Πιο αναλυτικά:
  • –> Τα ονόματα ΣΜΕΑΕ (Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης) είναι 1.023, από τα οποία οι 129 είναι εκπαιδευτικοί ΠΕ70 Πίνακα Β και οι 17 ΠΕ70 από επικουρικό πίνακα (129 + 17 = 146 ΠΕ 70).
  • –> Όσον αφορά την παράλληλη στήριξη, συνολικά 5.676 εκπαιδευτικοί προσλήφθηκαν, από τους οποίους οι 3.562 είναι ΠΕ70. Άρα συνολικά η α’ φάση περιείχε 5.955 εκπαιδευτικούς ΠΕ70 και ο πίνακας έφτασε μέχρι το 11.753. Το σύστημα δεν «έτρεξε» ακόμη προσλήψεις για τμήματα ΖΕΠ, ΔΥΕΠ (όπως κάθε χρόνο)!

Για αναζήτηση ονόματος, αφού «κατεβάσουμε» το παρακάτω αρχείο (πατώντας «λήψη») και το ανοίξουμε, πατάμε ταυτόχρονα ctrl και F (σε υπολογιστή) ή πατάμε τις τρεις τελίτσες και την επιλογή «Αναζήτηση» (σε κινητό/τάμπλετ). Στη συνέχεια, γράφουμε το όνομα που ψάχνουμε κι ελπίζουμε να το βρούμε! Πηγαίνουμε τέρμα δεξιά στην ίδια σειρά του ονόματος και βλέπουμε την περιοχή τοποθέτησης.

Περιμένουμε οποιαδήποτε απορία στα σχόλια και ευχόμαστε καλή τοποθέτηση!

Διαδικασία σύναψης ψηφιακών συμβάσεων

📚 Πηγή: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Δημοσιεύτηκε από τον Κυρία, Κυρία! Να πω;

Ο ιστότοπος αυτός έχει δημιουργηθεί για εκπαιδευτικό περιεχόμενο, όπως φύλλα εργασιών, εκπαιδευτικά νέα, παρουσιάσεις βιβλίων και οτιδήποτε άλλο σχετικό! Καλή περιήγηση!

Απάντηση