Νέο καλλιτεχνικό γυμνάσιο

Νέο καλλιτεχνικό γυμνάσιο τίθεται σε λειτουργία από το ερχόμενο διδακτικό έτος 2021-2022. Πιο συγκεκριμένα, το σχολείο αυτό βρίσκεται στην Προσύμνη Αργολίδας και για να εισαχθούν μαθητές στην Α’ γυμνασίου, οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών που αποφοίτησαν από Δημοτικό σχολείο θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, ώστε να διεκδικήσουν θέση.

Αιτήσεις συμμετοχής: 02/08/21 – 03/09/21

Δείτε επίσης:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι κατοικούν στον νομό Αργολίδας. Εκτός από την αίτηση (στην οποία μπορούν να δηλωθούν ως δύο κατευθύνσεις), είναι απαραίτητη η προσκόμιση λογαριασμού ΔΕΚΟ για την απόδειξη της μόνιμης κατοικίας, ενώ όσον αφορά στην κατεύθυνση χορού, χρειάζονται και ιατρικές βεβαιώσεις. Η διαδικασία επιλογής θα αρχίσει στις 06/09/21. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Αργολίδας στο τηλ.: 27520 99214.

Καλή αρχή στο νέο σχολείο!

Πηγή: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

25-martiou-1821-xroniko

Βίντεο μαθητών – Χρονικό 25ης Μαρτίου 1821

Οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας και συγκεκριμένα η Δ’ τάξη (2020 – 2021) δημιούργησε πέρυσι ένα βίντεο, παρουσιάζοντας ένα χρονικό αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Το βίντεο γυρίστηκε σε διάφορα εξωτερικά σημεία της περιοχής, με τη φύση να βοηθά στην αναπαράσταση. Υπεύθυνη της τάξης και γενική επιμέλεια του βίντεο…

Πατάω εδώ για να συνεχίσω την ανάγνωση

Ασκήσεις στην κλίση παρελθοντικών χρόνων – Γ’ Δημοτικού

Οι μαθητές μπορείτε να λύσετε απευθείας τις ασκήσεις και στο τέλος να επιλέξετε να δείτε τα αποτελέσματα ή να μας τα στείλετε στο kyriakyrianapw@gmail.com.

Πατάω εδώ για να συνεχίσω την ανάγνωση

Δημοσιεύτηκε από τον Κυρία, Κυρία! Να πω;

Ο ιστότοπος αυτός έχει δημιουργηθεί για εκπαιδευτικό περιεχόμενο, όπως φύλλα εργασιών, εκπαιδευτικά νέα, παρουσιάσεις βιβλίων και οτιδήποτε άλλο σχετικό! Καλή περιήγηση!

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: